Interijeri

Dizajn interijera
Dizajn interijera

Dizajn interijera

  • usluga uređenja ili preuređenja prostora
  • usluga savjetovanja kod uređenja prostora
  • makeover prostora
  • izrada idejnog rješenja u tlocrtu
  • izrada 3D vizualizacije prostora
  • ključ u ruke
  • izrada troškovnika
  • pozicioniranje rasvjetnih tijela u prostoru
  • odabir namještaja
  • obilazak trgovina sa klijentom

Dizajn stambenih prostora

Vaš stambeni prostor je onaj u kojem provodite najviše vremena. Ono što je najbitnije je da se u istome osjećate ugodno, opušteno, sretno i zadovoljno. 

Gradite li kuću od temelja ili radite makeover jedne prostorije, važno je da ona bude dizajnirana po vašim potrebama i afinitetima. Svaka prostorija u vašoj kući ili stanu mora biti podređena vama na uživanje.

Pri dizajniranju stambenih prostora posebnu važnost usmjeravamo upravo vama i vašim potrebama i željama.

Dizajn interijera
Dizajn interijera
Dizajn interijera
Dizajn interijera

Dizajn apartmana i vila

Prvo što vaši gosti primjete prilikom bukiranja ili pogleda uživo na vašu vilu ili apartman je dizajn i interijer istih. Neovisno radi li se luksuznoj vili na obali, kući za odmor, apartmanu ili stanu za dan, dizajn je taj koji će goste privući, odvući ili vratiti u ponovni posjet.

Prilikom dizajniranja interijera turističkih objekata vodimo se najmodernijim svjetskim trendovima kako bi vaš apartman, vila ili kuća za odmor iskoristila puni poslovni potencijal.

Dizajn poslovnih prostora

Poslovni prostor pruža jedinstvenu priliku da ostavite trajan dojam na vaše klijente, te bi trebao stvoriti privlačnu atmosferu koje ih opušta.

Imajte na umu da vaš poslovni prostor utječe ne samo na vaše klijente već i na vas i vaše osoblje, a njihovo radno okruženje može imati veliki utjecaj na to kako se osjećaju na poslu, stvarajući ili narušavajući produktivnost.

Za stvaranje savršene atmosfere u svom poslovnom prostoru obratite nam se kako bi on postao oaza za vaše klijente i zaposlenike.

Dizajn interijera

Iva je našu ideju i viziju kuhinje uz izrazitu stručnost, jednostavnost i prijateljsko raspoloženje dovela do savršenstva.
Svaki moj zahtjev je poslušala, na svako pitanje odgovorila i što je najvažnije, uz puno strpljenja savjetovala s profesionalne strane.

Martina K.

Iva je nevjerojatna dizajnerica i osoba, imao sam priliku raditi s njome na uređenju svoga stana. Uvjerivši se u njezinu stručnost, kvalitetu i profesionalnost sve što mogu reći su samo riječi hvale. Ljubaznost i usluga na nivou i svakako dajem preporuku za Ivu i njezin Concept Art Studio.

Mario Tomić

Toplo preporučamo uslugu Concept Art Studia. Već na prvom razgovoru dizajnerica je prepoznala naše afinitete, potrebe i predložila nam je vrlo brzo nekoliko idejnih koncepata između kojih je bilo teško odlučiti se samo za jedan. Nakon odabira koncepta projekt je brzo napredovao, a za uloženi novac osim projekta u koji smo se zaljubili ostvarili smo i velike uštede. Sve pohvale…

Martina Alagić, univ. spec. iur.

Iva je stručna, profesionalna i ljubazna. Usklađuje ideje i afinitete s mogućnostima prostora. Sve pohvale i preporuka za suradnju s Concept Art Studiom. Mi smo prezadovoljni.

Marija Pavlović